Schimb de replici pe holul Senatului. “Eu cand citeam Machiavelli, tu citeai Scufita Rosie”

de Andi Manciu – Mediafax Publicat la: 23.04.2014 10:54 Ultima actualizare: 23.04.2014 10:55

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, si social-democratul Nicolae Moga, vicepresedinte al Senatului, au avut un schimb de replici pe holurile Senatului

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, si social-democratul Nicolae Moga, vicepresedinte al Senatului, au avut un schimb de replici pe holurile Senatului, marti, plecand de la un citat din Machiavelli, dupa ce senatorii PNL au parasit sala de plen, iar sedinta a fost suspendata.
Hasotti a parasit plenul Senatului impreuna cu o serie de senatori PNL, fiind urmarit de social-democratul Nicolae Moga, vicepresedinte al Senatului. Moga a dorit sa-i prezinte liderului senatorilor PNL un mesaj scris pe o foaie de hartie, precizand ca este un citat din Niccolo Machiavelli.

“Toate mijloacele sunt bune, necesare si morale pentru a guverna. In politica primeaza interesele si forta, si nu considerentele morale”, se arata in textul pe care social-democratul i-l oferea lui Hasotti.
In replica, liderul senatorilor PNL i-a transmis lui Moga de la distanta: “Eu cand citeam Machiavelli, tu citeai Scufita Rosie”.
Senatorii liberali au parasit, marti, lucrarile plenului, la ora 18.00, pentru ca nu au fost de acord in Biroul Permanent …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *