Schimbari majore pana pe 31 ianuarie pentru zodiile de apa. Avansari, noroc la bani sau ghinion si probleme afective

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Avansari, noroc la bani sau ghinion si probleme afective. Pana pe 31 ianuarie, zodiile de apa au parte de surprize pe toate planurile, atat pozitive cat si negative.

PESTI
Pana pe 31 Ianurie pot aparea pentru nativii Pesti multe oportunitati de dezvoltare. Propulsare pe inalte culmi ale succesului daca s-a muncit sustinut la proiectele pe care initiate in ultimii 2 ani de zile, propuneri de a lucra in strainatate. Avansari in functii inalte de stat, in special pe baza experientei, idei ingenioase pentru a face rost de bani. Nativii Pesti vor functiona cu motorul turat la maximum si vor avea parte de reusite din toate punctele de vedere: avansari, loc de munca nou, oportunitati, oferte, reputatie, sanatate mai buna.

SCORPION
In aceasta perioada nativii Scorpion trebuie sa fie mai sinceri cu propria persoana, sa ofere mai multa atentie gandurilor pe care Universul le pune la dispozitie, sa se apropie mai mult de divinitate. Partea profesionala va fi cea care le va ocupa tot timpul liber, in defavoarea familiei. Nativii Scorpion care sunt la inceput de drum in viata au sanse mari sa-si intalneasca sufletul pereche. …

spot_imgspot_img