Scoala altfel: Mii de copii, in vizita la TVR

0

Aproximativ 8.000 de copii de gradinita, gimnaziu sau liceu viziteaza, in aceasta saptamana, Televiziunea Romana, inforneaza un comunicat de presa remis de TVR.
Astfel, in saptamana “Scoala altfel”,Televiziunea Romana si-a deschis portile pentru mai mult de 200 de grupuri de copii
“Peste 5.000 de copii din Bucuresti si din imprejurimi -??Cernica sau Balotesti -, dar si din Ploiesti, Constanta, Ramnicu Valcea, Alexandria, Calarasi, Baicoi (judetul Prahova), Tandarei (judetul Ialomita), Fetesti (judetul Ialomita), Techirghiol si Tirgu Mures au dorit sa vada cum se fac stirile si emisiunile la sediul central al TVR”, informeaza comunicatul citat.
In acelasi timp, la cele cinci studiouri teritoriale TVR din Cluj, Craiova, Iasi, Timisoara si Tirgu Mures si-au anuntat vizita peste 2.700 de copii.
Cei mici au avut ocazia sa asiste si sa participe la?filmarile?unor emisiuni TVR, precum “Plusuri si minusuri” (TVR 1), “Hai-hui” (TVR 1), “Se zice ca…” (TVR 1), “Arte, carte si capricii” (TVR 2), “Vorbeste liber” (TVR 1), au experimentat rolul de reporter TV sau cameraman, in timp ce altii au preferat pupitrul Stirilor. Cu ochii mariti de uimire, curiosi si plini de intrebari, multi si-au promis ca, atunci cand vor fi mari, vor reveni pentru a se alatura echipei TVR.
De asemenea, copiii au patruns in culisele Televiziunii Romane si au vizitat studioul si regia Stirilor, studiourile si regiile de unde se realizeaza emisiuni de divertisment, culturale sau talk-show-uri, sudioul 4 de unde s-a transmis, in direct, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *