Scoala de vara: sport, tehnologie si lucru in echipa

In cele aproape trei luni de vacanta cel mic are timp sa mearga si la bunici, in concediu cu parintii, dar si la o scoala de vara, unde poate deprinde noi abilitati, poate sa isi faca noi prieteni si, de ce nu, sa practice un sport. Pe scurt, se pregateste pentru meseriile viitorului, in timp ce isi dezvolta corpul intr-un mod armonios.
Ai multe variante, cele mai multe ofera cursuri de limba straina sau sporturi de tot felul. Exista, insa, si o scoala de vara care combina cursuri de tehnologie cu exercitii fizice si inot. E vorba de o scoala de vara unde cei mici pot invata robotica, programare si electronica. Ne-a atras atentia pentru ca, in lumea asta din ce in ce mai dependenta de tehnologie, ar fi bine ca cei mici sa nu fie simpli consumatori de tehnologie, ci sa invete sa o controleze, pregatindu-se astfel pentru meseriile viitorului. Scoala nu ii ajuta din pacate, nu exista cursuri despre roboti, imprimante 3D, circuite electrice sau programare vizuala.

Cursurile scolii de vara Small Academy nu urmeaza reteta clasica – nu vei gasi manuale, teme sau fise de lucru ce nu testeaza creativitatea. Totul se face prin joaca si experiment, iar exercitiile de robotica si programare se combina cu jocuri pe terenul de iarba artificiala din campusul scolii. Poti afla mult mai multe despre activitati pe pagina scolii de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *