Scutul de motor Golf 3, mereu util in situatii limita

Scutul de motor Golf 3, mereu util in situatii limita

Un scut pentru motor este intotdeauna important, fiind indicat pentru orice marca de masina. In cazul in care trebuie sa cumperi un scut pentru motor nou vei primi si un certificat de garantie. Acesta este valabil doi ani de zile sau un an, in functie de tipul de scut de motor Golf 3 ales.

Un scut de motor ofera protectie pentru baia de ulei

O asemenea piesa nu este indicata numai pentru motor, un scut de motor Golf 3 nu este bun doar pentru motor, acesta protejeaza si baia de ulei a masinii tale, fiind o piesa pe care ar trebui sa o cumperi.

Daca este confectionat din plastic acest scut costa mai putin, fata de unul din metal. Il poti gasi la pretul de aproximativ 50 de lei, insa daca este un scut de motor Golf 3 din tabla de otel, atunci trebuie sa platesti mai multi bani daca il cumperi, insa este si de mai lunga durata. Site-urile de cumparaturi sunt ideale pentru a cumpara un scut de motor si pentru a cauta cea mai buna varianta pentru tine.

O astfel de piesa este recomandata, pentru ca masina va fi protejata mai bine, iar motorul Golf 3 va avea o durata mai mare de viata.

De unde mai poti cumpara scutul de motor Golf 3

Daca vrei sa iei scutul pentru motor online, pe un astfel de site gasesti si un scut pentru motor marca Golf 3, dar si pentru alte marci de masini, precum Ford, Mercedes, Opel, Renault, Dacia Logan, BMW, Lancia, VW Passat. Iar lista poate sa continue. In momentul in care cumperi o astfel de piesa, trebuie sa stii ca vine la pachet cu suruburi de prindere. Ca sa montezi scutul, ai nevoie de ajutorul unui mecanic auto, deci trebuie sa mergi la un service. Astfel, vei fi sigur ca piesa aceasta a fost montata cum trebuie si nu se va desprinde la primul drum.
Aceasta componenta are grija de motor, astfel incat acesta sa nu se strice cu usurinta, din cauza unor impuritati. De aceea este utila aceasta piesa auto si ar trebui sa o montezi.

Un astfel de scut pentru motor ofera protectie contra namolului, dar si a pietricelelor si a apei care ar putea sa se depuna pe motorul masinii tale, ducand la aparitia ruginii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *