Se inchide fabrica de napolitane Nestle de la Timisoara

Nestlé Romania si-a anuntat pe 10 ianuarie intentia de a incepe demersurile pentru inchiderea unitatii sale de productie din?Timisoara pana la finalul lunii mai 2019.?Conducerea a informat angajatii cu privire la intentia de inchidere a fabricii si a demarat discutiile cu sindicatul si angajatii pentru a gasi solutia cea mai potrivita pentru cele?388 de persoane vizate.
ZF?a relatat initial ca Nestle va inchide fabrica din Romania si va muta productie in Ungaria.?
“Inchiderea unitatii de productie din Timisoara este o decizie extrem de dificila, luata dupa analize amanuntite si dupa implementarea tuturor alternativelor. Pe plan local, Nestlé isi desfasoara activitatea pe o piata care trece printr-o perioada de schimbari rapide,?caracterizata de noi tipare de consum si deficit de munca,?intr-un mediu competitiv. Analizam toate optiunile pentru a oferi sprijinul necesar colegilor nostri. Prioritatea noastra consta in atenuarea acestei schimbari in raport cu angajatii nostri,” a declarat Leszek Wacirz, Country Manager Nestlé Romania.
Fabrica din Timisoara a fost achizitionata de Nestlé in anul 2000?si are o productie anuala de peste?10.000 tone de dulciuri si cafea.
Cea mai importanta marca locala din portofoliul Nestle Romania, JOE, detine 25% din piata napolitanelor, in valoare, conform datelor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *