Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Marii Britanii de Formula 1. VEZI CLASAMENTELE

Kimi Raikkonen a terminat pe locul 3, urmat pe 4 de Valtteri Bottas. Daniel Ricciardo a fost singurul pilot Red Bull care a punctat, reusind sa se claseze pe 5. Max Verstappen a abandonat pe final.
Lewis Hamilton a ratat startul si a fost depasit de Seastian Vettel inainte de intrarea in primul viraj si de Valtteri Bottas in virajul Abbey, iar ulterior a fost implicat intr-un duel cu Kimi Raikkonen, iar in urma acrosajului a derapat si a iesit in decor. Hamilton a revenit pe circuit pe ultimul loc si, in ciuda faptului ca a raportat diverse probleme, a inceput o cursa spectaculoasa de urmarire pentru a ajunge pana pe locul 6 in turul 12. Pilotul Ferrari a suportat penalizarea in turul 14, cand a intrat la boxe pentru a schimba pneurile soft cu cele medium.
Un accident suferit de Marcus Ericsson in turul 32 a generat aparitia Safety Car-ului pe circuit, astfel ca diferentele s-au estompat, iar Vettel, Raikkonen si Verstappen au intrat din nou la boxe pentru pneuri soft, in timp ce Bottas si Hamilton au ramas pe traseu cu pneurile medium. In urma acestor decizii, Bottas a devenit lider in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *