Sechestru de 400.000 de lei pe averea lui Madalin Voicu

Deputatul PSD Madalin Voicu si sotia sa, Carmen Olteanu, au fost informati, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie?(DNA) ca 400.000 de lei din averea familiei va fi pusa sub sechestru, potrivit unor surse judiciare.
In cursul diminetii, ei s-au prezentat la sediul DNA, pentru a li se aduce la cunostinta aplicarea sechestrului, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani
Saptamana trecuta, Madalin Voicu a scapat?de cautiunea de 500.000 de lei si de masura controlului judiciar,?instituite de procurorii Anticorputie.
Decizia este definitiva.
Pocurorii DNA au dispus, in?18 februarie,?luarea masurii controlului judiciar pe cautiune fata de deputatul Madalin Voicu, dupa ce Camera Deputatilor a respins cererea de retinere si arestare preventiva a acestuia.?Tot atunci, Madalin Voicu a fost anuntat ca are la dispozitie 10 zile pentru a depune o cautiune de 500.000 lei.?
Deputatul PSD Madalin Voicu?este acuzat de?trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani, toate in forma continuata. Deputatul Nicolae Paun, cercetat in acelasi dosar,?i-a cerut?ajutorul deputatului Voicu pentru a-i deschide usi la Ministerul Finantelor ( la ministrul Teodorovici) si la ANAF (la Gelu Diaconu, sef ANAF, si la adjunctul acestuia, Mihai Vatasescu) ca sa se opreasca punerea in aplicare a platii impozitelor pe venit si a contributiilor la asigurarile de sanatate pe salariile si alocatiile care, pe hartie, ar fi fost platite unor romi defavorizati. Gelu Diaconu si Mihai Vatasoiu sunt urmariti penal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *