Sedinta la PSD. Partidul va organiza mitinguri in Bucuresti si mai multe orase din tara

0

UPDATE. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat la Romania TV ca partidul va organiza mitinguri in Bucuresti si in tara, in urma evenimentelor de sambata, din Piata Victoriei. Manifestanti anti-PSD au impiedicat atunci desfasurarea lucrarilor de amplasare a unui Targ de Craciun in fata Guvernului, fapt care a determinat-o pe primarul general, Gabriela Firea, sa schimbe locatia acestui targ. Incidentele din Piata Victoriei au determinat PSD sa riposteze, forma de raspuns fiind mitingurile anuntate pentru sfarsitul saptamanii.
Citeste si Gabriela Firea: Domnul prim-ministru a gasit o maniera incorecta, necolegiala de a ma admonesta
“Va fi un miting de protest, nu pentru sustinerea Guvernului, a lui Dragnea, a programului de guvernare. E un miting impotriva statului paralel, impotriva abuzurilor, impotriva ascultarii telefoanelor. Un miting pe care romanii l-au cerut. Mesajul este ca aceasta este majoritatea, acestia sunt romanii, care vor altceva, mesajul poate o sa fie receptat si la Bruxelles”, a declarat Codrin Stefanescu.
STIREA INITIALĂ. “Este o sedinta informala, nu este o sedinta a Comitetului Executiv”, au precizat surse din partid.
Potrivit acestora, la discutiile de la sediul central al PSD participa, pe langa Liviu Dragnea, Florin Iordache, Paul Stanescu, Ionel Arsene si Codrin Stefanescu.
Printre temele care ar putea fi abordate de liderii social-democrati se numara organizarea mitingului de la Craiova pe 9 decembrie, dar si conflictul dintre premierul Mihai Tudose si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, sambata, ca premierul Mihai Tudose a ales o maniera incorecta si necolegiala de a o “admonesta public” pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, ea precizand ca s-ar fi asteptat sa ii spuna aceste lucruri telefonic sau la o intalnire.
“Domnul prim-ministru a gasit o maniera incorecta, consider eu, si necolegiala, de a ma admonesta public pentru o decizie care a fost luata de institutiile din subordinea Primariei. Ma asteptam, daca avea ceva de comunicat si o opinie, colegial, sa-mi dea un telefon sau sa solicite o intalnire. Sper ca din acest moment domnul prim-ministru sa inteleaga faptul ca o maniera colegiala si corecta de comunicare cu noi, colegii sai – inca colegii sai – trebuie sa fie una directa, nu cu apropouri, insinuari prin presa”, a spus Firea.
Precizarea a fost facuta dupa ce premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca amplasarea unui Targ de Craciun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *