Sedinta solemna a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai. Prima aparitie a principesei, dupa moartea fostului suveran

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Parlament in urma cu putin timp. Principesa Margareta a ajuns la Parlament, fiind intampinata de presedintii celor doua Camere ale Parlamentului.
Sedinta va avea loc incepand cu ora 15.00.
La sedinta si-au confirmat prezenta si presedintele Klaus Iohannis si Principesa Margareta, care ar urma sa sustina un discurs, informeaza News.ro.
De asemenea, la sedinta solemna comuna vor participa, pe langa membrii Parlamentului, premierul, fostii presedinti ai Romaniei, custodele Coroanei regale, membrii Guvernului, Patriarhul Daniel, reprezentanti ai Academiei Romane, parlamentari si ministri din Republica Moldova si corpul diplomatic acreditat la Bucuresti.
Potrivit memorandumului aprobat de conducerea celor doua Camere in legatura cu sedinta solemna, “Parlamentul Romaniei, organul reprezentativ suprem al poporului roman, are menirea de a continua si implini dezideratele testamentului politic al Majestatii Sale, Regele Mihai I al Romaniei, de a face din Romania o tara statornica, prospera si admirata in lume, o Romanie suverana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *