Seful CJ Bistrita-Nasaud: Primari PDL mi-au spus ca ei nu le pot cere cetatenilor sa nu mearga la vot

Postat la: 26.07.2012 18:00 Ultima actualizare: 26.07.2012 18:01

Presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan (PSD), a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca a discutat cu mai multi primari PDL, iar unii i-au spus ca nu le pot cere cetatenilor sa nu mearga la vot, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, care este si lider judetean al PSD, a declarat ca, in opinia sa, peste 50% din populatia judetului Bistrita-Nasaud va vota la referendum.
“Trebuie sa decida oamenii, nu domnul Basescu, nu domnul Barroso, nici macar doamna Merkel. Ii rog pe primarii USL, chiar si pe cei ai PDL, sa-i ajute pe cetateni sa-si exercite dreptul la vot asa cum le dicteaza constiinta. Pe cei ai USL, normal, ii rog sa spuna DA, pentru ca de duminica sa incetam cu circul si sa ne putem ocupa de administratie. Noi, din cauza batului pe care domnul Basescu il baga prin gard in fiecare zi, nu putem sa ne ocupam de lucrurile serioase, care ii intereseaza pe cetateni. O sa-i rog pe toti sa isi mobilizeze oamenii la vot. E vorba de mandria mea de roman”, a spus Moldovan.
El a declarat ca a stat de vorba si cu mai multi primari PDL despre modul in care acestia se vor implica la referendum.
“Am vorbit si cu primari PDL, unii dintre ei au spus ca nu le pot cere cetatenilor sa nu mearga la vot. Sunt convins ca primarii PDL nu vor fi atat de interesati de referendum. Circula zvonuri despre practici, ca oamenii care traiesc greu – si fiecare are cate un caiet pe la magazin, paine, ulei pe datorie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *