Selectionerul Cosmin Contra dezvaluie: Nicusor Stanciu nu si-a dorit transferul in Arabia Saudita

“E decizia jucatorului de a pleca acolo unde oferta pentru el si pentru club a fost foarte buna. Fiecare jucator isi alege drumul in viata. Eu sper sa nu fie afectat nivelul lui fotbalistic, cunoscandu-l pe Nicusor cum este, ca jucator si ca persoana, si cum se pregateste. Vom vedea cum il va afecta pe el nivelul fotbalului de acolo. Daca va veni la nationala si va avea acelasi randament, nu vor fi probleme. Daca randamentul va scadea, atunci poate va fi afectata pe viitor venirea la echipa nationala.
Am vorbit putin cu el. Din ce l-am simtit eu, sincer, era ca sa nu se faca (n.r. – transferul). El a avut o problema la sfarsitul anului trecut cu antrenorul si mi-a zis ca situatia lui cu antrenorul nu e una placuta, in momentul de fata, la Sparta Praga. Singura oferta foarte buna a fost de la aceasta echipa si el spera ca cluburile sa nu se inteleaga.
Pana la urma s-au schimbat lucrurile si el a acceptat aceasta provocare. Eu cred ca si-ar fi dorit sa aiba pe masa o alta oferta din care sa aleaga. Din Europa. Cred ca si-ar fi dorit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *