Senator american: SUA si Rusia sunt intr-un nou Razboi Rece. Este ceva foarte asemanator cu ceea ce am vazut in anii 1980

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele Comisiei pentru Informatii din Senatul american, republicanul Richard Burr, sustine ca Statele Unite si Rusia sunt intr-un nou Razboi Rece, informeaza?site-ul publicatiei The Hill, citat de Mediafax.
Intr-un interviu acordat postului UNC-TV, republicanul a fost intrebat daca Statele Unite ar fi implicate intr-un nou Razboi Rece cu Rusia. In acest context, Richard Burr a afirmat:?”Suntem”.
„Este ceva foarte asemanator cu ceea ce am vazut in anii 1980, cu exceptia faptului ca Rusia, de altfel ca si China utilizeaza tehnologii pentru a-si promova interesele intr-un mod atat de ofensiv cum nici macar Statele Unite nu o fac. Noi avem un proces de achizitii foarte invechit in armata.?Rusia si China?au depasit aceste impedimente, au asumat tehnologiile nou-aparute si le-au integrat in cercetarile si dezvoltarea de armament ofensiv”,?a spus Richard Burr.
Comisiile de Informatii din Congresul SUA investigheaza presupusele ingerinte ale Kremlinului in scrutinul prezidential din SUA, castigat de Donald Trump, precum si presupusele contacte ale actualului presedinte american cu Moscova.
„Nu exista niciun dubiu ca Rusia a fost implicata activ in campania de difuzare a stirilor false. Au produs lucruri intr-un mod care a facut companiile de stiri reale din lume sa creada ca erau stiri reale, urmarite de mii de oameni, cand de fapt erau mituri”,?a mai spus Richard Burr.
In octombrie 2016, Administratia Statelor Unite a formulat acuzatii oficiale la adresa Rusiei privind o serie de atacuri cibernetice care au vizat servere ale Partidului Democrat in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale si legislative. Potrivit serviciilor secrete americane, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat …

spot_imgspot_img