Senator PNL: Daca sunt un risc la nivel european, cartelele pre-pay ar trebui scoase de pe piata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Catalina Manoiu Publicat la: 29.03.2016 11:06 Ultima actualizare: 29.03.2016 11:07

Cartele prepay ar trebui scoase de pe piata, daca acestea constituie un risc la nivel european sau national, a declarat presedintele Comisiei de Aparare, senatorul PNL Marius Obreja, pentru MEDIAFAX.

„Daca analiza de risc a acestui instrument, cartela prepay, care este o marfa, arata ca nu poate fi evitat acest risc, eu as opta pentru scoaterea totala de pe piata a acestui produs si infiintarea unui abonament de catre operatorii de telefonie, ca toate celelalte abonamente, in care fiecare posesor vine si prezinta niste documente pentru a face abonamentul pe care il poate plati prepaied sau postpaied”, a declarat presedintele Comisie de Aparare, Marius Obreja, pentru MEDIAFAX.
Marius Obreja a mai afirmat ca legea privind cartelele prepay, in forma in care a trecut de Parlament si a fost contestata de CCR, este „frectie la picior de lemn”, afirmand ca prin prezentarea unui act de identitate, la cumpararea unei cartele prepay, nu se poate obtine cresterea gradului de siguranta sau identificarea viitorilor infractori.

„In fapt, daca ne-am referi la obligativitatea ca aceste cartele sa fie vandute numai pe baza unui act de identitate, as considera acest lucru o birocratizare a vanzarii unui bun. Dupa cumpararea a zece …

spot_imgspot_img