Senatorul Ilie Nastase vrea pensii mari pentru toata lumea. Ce face fostul jucator de tenis cu pensia pe care o primeste de la Armata

de Ana Maria Lazar Publicat la: 08.09.2015 17:03 Ultima actualizare: 08.09.2015 17:35

Senatorul Ilie Nastase (UNPR) a declarat marti ca ar trebui sa se majoreze pensiile pentru toata lumea, daca tot vor fi pensii speciale pentru parlamentari, adaugand insa ca multi parlamentari nu au afaceri si ca este dificil sa se descurce cu 1.000 de euro pe luna.

“Nu prea ma recunosc in unele legi pe care le votam, din pacate, dar asta e. Legea asta care a fost votata a fost votata cand primul ministru nu prea era prin Romania si eu nu intru in categoria asta, oricum, si nici nu vreau sa intru, dar daca s-au marit pensiile, ar trebui sa se mareasca pensiile la toata lumea din Romania”, a declarat Nastase.
Senatorul a mai spus ca nu are nevoie de pensie speciala si ca nu o ia nici pe cea militara de multi ani, preferand sa o doneze.

Intrebat daca i se pare corect ca parlamentarii sa aiba inca un venit dupa activitatea din Parlament, Ilie Nastase a spus ca multi parlamentari nu au afaceri si ca este dificil sa se descurce cu 1.000 de euro pe luna, mai ales daca au si copii.
“Daca va uitati, multi nu au afaceri si traiesc numai din salariu, care nu este un salariu prea mare pentru un senator. Cu 1.000 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *