Senatul ar putea adopta luni controversata lege offshore, care stabileste modul de exploatare a gazelor din Marea Neagra

In sedinta comuna de luni, ora 12.00, a Comisiei economice si a Comisiei pentru energie ale Senatului va fi adoptat un raport comun pentru proiectul de lege privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore, potrivit ordinii de zi a celor doua foruri legislative. Plenul Senatului se va reuni in sedinta, de la ora 16.00, pentru dezbaterea proiectelor inscrise pe ordinea de zi, votul urmand sa aiba loc la ora 17.00.?
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri seara, la finalul CExN al partidului in care a primit vot de sustinere la sefia formatiunii, ca Legea offshore va intra la vot in plenul de luni al Senatului, iar miercuri Camera Deputatilor va vota, decizional, initiativa legislativa. Acesta a adaugat ca nu va ceda fata de ce ceea ce a fost decis in legatura cu proiectul de lege in sesiunea parlamentara anterioara.
“Legea offshore a fost adoptata in comisie la Senat saptamana aceasta, luni intra in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *