SEPSI – FCSB 2-0 LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT

SEPSI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Horatiu Fesnic va arbitra meciul SEPSI – FCSB, ajutat de asistentii Alexandru Cerei si Mircea Orbulet. DIGI SPORT si TELEKOM SPORT transmit, miercuri, de la ora 20:00, SEPSI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO.
SEPSI – FCSB este LIVE STREAM ONLINE VIDEO AICI si AICI.
45″ – Gnohere trage peste poarta din lovitura libera
36″ – finalizare cu calcaiul a lui Stefan dupa o pasa din flancul drept. SEPSI – FCSB 2-0
32″ – Sepsi deschide scorul prin Vasvari la capatul unui contraatac plecat de la o pasa gresita oferita de Roman. SEPSI – FCSB 1-0
29″ – Teixeira nu mai poate continua si in locul sau intra Roman
23″ – lovitura libera FCSB. Fl. Tanase trimite in zid si tot el urmareste pe respingere. Faza se incheie cu mingea in bratele lui Fejer
17″ – Fejer retine sutul lui Teixeira. Acesta repune apoi lung cu mana pana aproape de centrul terenului
15″ – Minge in careul gazdelor pentru Gnohere. Acesta nu reuseste sa profite de o iesire gresita a portarului Fejer
?8″ – Benzar pune un picior salvator la sutul lui Fl. Stefan
?1″ – Horatiu Fesnic fluiera startul meciului SEPSI – FCSB
SEPSI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Echipele de start la meciulm SEPSI FCSB
SEPSI:?Fejer – Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Rus – Nouvier, Vasvari, Fl. Stefan – Tandia.?Antrenor:?Eugen Neagoe.
FCSB:?Balgradean – Benzar, Planic, Balasa, Jr. Morais – Nedelcu, L. Filip – Teixeira (29 M. Roman), Man, Fl. Tanase – Gnohere.?Antrenor:?Nicolae Dica.
SEPSI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT.?La Sfantu Gheorghe ninge puternic. Ramane de vazut daca meciul SEPSI – FCSB se va putea disputa!
SEPSI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Eugen Neagoe, antrenorul celor de la SEPSI, a declarat jucatorii sai vor da totul pe teren pentru a obtine victoria in fata celor de la FCSB. “Am avut un rezultat bun, spun eu, in compania celor de la Iasi, am reusit sa terminam la egalitate si ne dorim sa castigam si acest joc. Nu avem probleme de lot, jucatorii sunt valizi si sper ca si eu sa fiu foarte inspirat si sa aleg cei mai potriviti jucatori pentru acest joc. Este un joc important si cu siguranta vom face tot ce depinde de noi sa reusim sa castigam. Pana acum am demonstrat ca suntem o echipa buna, o echipa care merita sa fim acolo, in primele sase”,?a spus Eurgen Neagoe inainte de SEPSI – FCSB, meci care se joaca, se joaca, miercuri, de la ora 20:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT.

SEPSI FCSB LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. Nicolae Dica, antrenorul lui FCSB, nu-i subestimeaza pe cei de la SEPSI. “Linistit nu sunt niciodata. Stiti foarte bine ca trebuie sa castigam mereu, iar adversarii se motiveaza mereu in plus. Intalnim o echipa care vrea sa fie in play-off, care a aratat bine in acest an, cu jucatori de calitate de la mijloc in sus. Ne astepta un meci foarte greu. Suntem intr-o perioada buna, in ultimele cinci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *