Serena Williams si Novak Djokovici si-au sarbatorit victoriile de la Wimbledon, dansand impreuna. Ce piesa au ales pentru “coregrafie”

de Adriana Stanca Publicat la: 13.07.2015 20:48 Ultima actualizare: 13.07.2015 20:49

Jucatoarea americana Serena Williams si tenismanul sarb Novak Djokovici au dansat impreuna pe piesa “Night Fever”, a formatiei Bee Gees, la evenimentul care a marcat incheierea turenului de la Wimbledon. Cei doi au reinviat astfel o traditie veche din anul 1977.

Jucatoarea americana Serena Williams si tenismanul sarb Novak Djokovici au sarbatorit victoriile obtinute anul acesta la turneul de la Wimbledon dansand impreuna. Cei doi sportivi au atras toate privirile asupra lor in timpul “Cinei Campionilor”, de la London Guildhall, prezentand audientei o “coregrafie” speciala, pe celebra piesa “Night Fever”, a formatiei Bee Gees.
Tenismenii au reinviat astfel o traditie veche din 1977, anul cand ceremonia de incheiere a evenimentului sportiv a fost transformata dintr-un bal intr-o cina formala, scrie London Evening Standard.

FOTO: Twitter//Wimbledon
“I-am propus asta Serenei si lui Philip Brook (presedintele All England Club, n. red), iar ei au fost de acord”, a explicat ulterior Djokovici.
“Sper ca traditia nu a fost uitata – cred ca Boris (Boris Becker, antrenorul tenismenului sarb, n. red) a dansat cu Martina Navratilova – asa ca am fost foarte incantat si eu, pentru ca Serena este o dansatoare excelenta. Eu ma gandisem mai degraba la un vals – ceva mai sofiticat intr-un astfel de context -, dar Serena a vrut sa ne miscam mai mult, asa ca am luat in calcul mai multe variante si asa ne-am oprit la piesa Night Fever”, a adaugat el.
Aceasta nu a fost, insa, prima data cand cei doi jucatori de tenis au dansat impreuna. Serena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *