Sesiune extraordinara a Parlamentului, in august, pentru Codul Fiscal

Publicat la: 18.07.2015 12:12 Ultima actualizare: 18.07.2015 12:13

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri seara, ca din punctul sau de vedere in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru adoptarea Codului Fiscal, care trebuie sa intre in implementare.

“Vom discuta luni inclusiv in cadrul coalitiei si vom decide cand sa facem sesiune extraordinara, pentru ca acest cod fiscal trebuie sa intre in implementare. Daca ma intrebati pe mine, undeva in a doua parte a lunii august trebuie facuta sesiune extraordinara parlamentara”, a declarat Rovana Plumb, la RTV si citata de Agerpres.
Referitor la retrimiterea Codului Fiscal in Parlament de catre presedintele Iohannis, Rovana Plumb a spus ca PNL face un joc dublu, dupa ce initial a fost de acord cu acest document.

“Campionii austeritatii si-au impus filosofia in PNL. Este clar si nu cred ca este deloc suprinzator modul in care au reactionat astazi, in ceea ce priveste Codul Fiscal, care este un instrument atat de necesar pentru dezvoltarea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *