Seven Hills vor construi 7000 de locuinte noi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Compania BSG, prin subsidiara Seven Hills, anunta, pe linga West Park, alte cartiere noi cu un total de aproximativ 7.000 de locuinte.

Compania a anuntat ca va aloca in urmatorii doi ani 500 de milioane de euro pentru proiecte comerciale, rezidentiale si de birouri in Romania. Beny Steinmetz Group (BSG) are in prezent in curs de derulare, prin divizia Seven Hills, mai multe proiecte pe segmentul rezidential, intentionind sa construiasca 1.000 de vile la Saftica, 2.000-2.500 de apartamente in Corbeanca, 250 de apartamente la Ploiesti, aproximativ 1.000 de unitati locative in zona Cotroceni si 1.000 de apartamente in Pantelimon.

Cea de-a doua faza de constructie si de vinzare a proiectului West Park, dezvoltat in cartierul Militari de catre Seven Hills, subsidiara din Romania pe domeniul imobiliar a BSG, presupune ridicarea a cinci blocuri, cu un total de aproximativ 500 de apartamente cu un regim de inaltime de 10-14 etaje. Oficialii companiei afirma ca West Park va avea 6-7 faze de vinzare si 4-5 faze de constructie, pentru un total de 1.400 de apartamente. Proiectul West Park reprezinta o investitie de 120 de milioane de euro. „Pretul unui apartament este de 1.100 de euro pe metru patrat, fara TVA, pentru locuintele din cea de-a doua faza”, a spus Moshe Agavi, country manager BSG Group.

spot_imgspot_img