Sexgate in Liga I: Toja, cu nevasta Playboy a dinamovistului George Curca?

Sexgate in Liga I: Toja, cu nevasta Playboy a dinamovistului George Curca?

“In cazul unui barbat, se spune ca, daca are mai multe femei, e smecher. Cand femeia are mai multi barbati, e considerata usoara. Nu suport niciuna dintre variante, mi-e scarba de astfel de practici”, marturisea sambata Gigi Becali, motivand amenda-record de 50.000 de euro primita de Juan Carlos Toja.

Ce se ascunde insa in spatele cuvintelor fostului patron al Stelei – mai nou suporter de lux? Ei bine, mijlocasul columbian ar fi calcat pe bec. Atat de tare incat l-a ars la buzunare. Mai precis, ar fi avut o relatie de trei luni cu vedeta Playboy, Mihaela Luca, a aflat Cancan.

Pana aici, nu ar fi nimic rau, doar ca frumoasa de pe coperta editiei din aprilie 2004 a celebrei reviste pentru barbati este maritata si are copil. Şi nu cu oricine, ci cu George Curca, unul dintre portarii rivalei de moarte a Stelei, Dinamo.

Idila interzisa a ajuns si la urechile lui Gigi Becali care, familist convins, a uitat de dusmania cu gruparea din Ştefan cel Mare si i-a ordonat lui Valeriu Argaseala mega-amenda cu pricina, transformandu-l pe latin-loverul Toja in John Terry al Ligii I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *