Sfatul zilei de 29 aprilie 2017. Capricornii se implica in tot felul de conflicte

Sfatul zilei de 29 aprilie 2017 pentru fiecare zodie
BERBEC – Discutia se duce intr-un punct periculos, asa ca e bine sa ai mare grija la ce spui astazi. Numarul norocos al zilei: 3.
TAUR – Daca ai retineri in a porni pe drumul pe care singur ti l-ai construit si crezi ca mai trebuie sa astepti, o poti face. Nu sta mult pe loc. S-ar putea sa pierzi si acest tren. Numarul norocos al zilei: 10.
GEMENI – Esti omul potrivit la locul potrivit si e bine sa profiti de acest nou statut. Numarul norocos al zilei: 1.
RAC – Gandeste-te lucid la situatia in care te afli, la rolul pe care il joci in gasca ta de prieteni. Numarul norocos al zilei: 11.
LEU – Principala preocupare a zilei tine de bani: de unde ii iei, cum sa ii folosesti… Atentie foarte mare! Numarul norocos al zilei: 2.
FECIOARĂ – Vrei sa ti se faca dreptate, dar nu misti un deget. Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune in traista. Numarul norocos al zilei: 8.
Continuarea din pagina anterioaraBALANTĂ – Planul pe care l-ai initiat da chix. Nu e motiv de panica. Nu a fost sa fie acum! Numarul norocos al zilei: 4.
SCORPION – Ai nevoie sa studiezi mai mult situatia contractuala pe care vrei sa o schimbi. Nu te arunca in necunoscut doar pentru ca vrei sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *