Sfaturi de ingrijire pentru tastaturile de laptop

Sfaturi de ingrijire pentru tastaturile de laptop

Ca sa pastrezi tastaturile de laptop cat mai mult timp, astfel incat sa arate ca noi, acestea trebuie sa fie foarte bine ingrijite.

Nu manca deasupra tastaturii de laptop

Unul din sfaturile pretioase: nu manca deasupra tastaturii de laptop, mai ales daca este un model mai vechi si exista spatii intre taste. Daca mananci deasupra, se vor strange firimituri sub taste si, cu timpul, acestea isi vor pierde din gradul de functionabilitate. Nu este bine nici sa bei ceai, cafea sau orice alta bautura fierbinte deasupra tastaturii tale, caci va avea de suferit si in acest context, daca scapi lichidul pe taste.
Nu scoate tastatura, este un alt sfat pretios: odata ce te apuci sa dezmembrezi tastatura, este foarte posibil sa nu reusesti sa o mai pui la loc!

Trebuie curatata cu regularitate

La intervale regulate de timp, orice tastatura, fie ca este de laptop, fie ca este de la calculator, are nevoie sa fie curatata. Astfel, va arata bine pentru mai mult timp si va fi foarte ingrijita.

O poti curata chiar la tine acasa, cu o solutie de curatare special conceputa. Poti sa o cureti si cu spirt, daca este o tastatura a unui calculator mai vechi. In acest fel, nu numai ca aceasta va arata mai bine, dar vei elimina si microbii. Ai si optiunea de a curata tastaturile de laptop cu ajutorul unui aspirator mic, special conceput pentru asta, sa te ajute si sa iti fie mai usor sa cureti tastele.

Nu te apuca sa dezmembrezi tu tastele, caci iti va fi foarte greu sa le mai prinzi la loc. Cel mai bine este sa lasi o persoana care se pricepe sa faca acest lucru. Tastaturile sunt unele dintre cele mai ieftine component ale unui laptop, acestea nu costa foarte mult. Iar daca alegi sa cumperi produsul la mana a doua, pretul va fi si mai mic. De aceea, te poti uita pe oferte cu produse second hand. Produsele la mana a doua se gasesc mai ales online, este mult mai simplu sa le gasesti asa, decat orice alta metoda. Chiar si produse noi poti gasi online, mai ieftine, la reducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *