Sfaturi de la Joe Dispenza pentru Anul Nou. Trei pasi importanti ca sa traiesti altfel in 2018

Iata cateva sfaturi de la Joe Dispenza legate de inceputul unui nou an.

Finalul anului reprezinta inchiderea unui ciclu si inceperea unuia nou. Este timpul sa lasam trecutul si sa ne eliberam de tot ce nu serveste scopului nostru cel mai inalt. Pentru asta este nevoia ca mai intai sa ne schimba energia pentru ca atunci cand ne schimbam energia, ne schimbam viata.

Iarta trecutul
La inceperea unui nou ciclu, iertarea este foarte importanta. Cand iertam, scapam de toate emotiile limitatoare asociate cu diversi oameni (chiar si cu noi insine) si care ne conditioneaza vietile – emotii negative care ne determina sa ne simtim intr-un mod anume, care ne mentin atentia? oferind astfel puterea noastra oricui si la orice se afla in afara noastra consumandu-ne astfel o cantitate importanta de energie.
Daca energia noastra merge in locul in care ne indreptam atentie, atunci cand renuntam la emotiile negative ca suparare, teama, resentiment sau dezamagire, ne recapatam puterea. Aceasta energie eliberata devine disponibila pentru a crea noi lucruri in viata noastra. Acum nu doar ca ne-am luat inapoi energia, insa in timpul procesului nu doar ne eliberam pe noi de emotiile negative, ci si pe cei carora le oferiseram in mod inconstient puterea noastra. Prin ruperea legaturilor energetice cu oricine si orice din trecut care nu ne mai serveste, poti folosi plusul de energie de a crea noi lucruri in viitor. La fel se va intampla si cu persoana pe care ai eliberat-o.

Fa o analiza
Finalul anului este si oportunitatea pentru a face o pauza, a analiza si a observa tot ce ne-a oferit viata in anul precedent. Ce am obtinut, castigat si creat? Fa-ti timp pentru a celebra toate aceste aspecte din viata ta. Ce a ramas nefinalizat sau incomplet? Sunt elemente ale personalitatii tale pe care nu le vrei in 2018? Daca da, atunci vezi care sunt si ce trebuie sa schimbi la tine. Atunci cand este facut cum trebuie, procesul de autoreflexie si contemplatie ne permite sa vedem abundenta din vietile noastre ca si orice limitati personale care ne impiedica visele sa se manifeste. Acum ar trebui sa avem o intelegere mai buna asupra a ceea ce dorim sa facem, creem si sa devenim.

Ofera
Atunci cand scanteia divina este sursa abundentei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *