Si pe Ghencea cu casa inchisa

Si pe Ghencea cu casa inchisa

Mai este o zi pana la meciul retur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu BATE Borisov si toate tichetele de meci au fost vandute. Fanii “ros-albastri” nu vor sa piarda meciul care ar putea aduce Stelei a cincea calificare in Liga Campionilor si au epuizat toate cele 25.000 de bilete puse in vanzare. Partida poate fi urmarita si la televizor, in direct, pe PRO TV, de la 20.30.

Dupa terminarea scandalului “Hagi-Becali”, antrenorul Stelei se gandeste numai la partida de maine, cea care ar putea sa-i aduca cea mai buna performanta din cariera sa de antrenor de pana acum. In meciul cu bielorusii ar putea reveni Iacob si Cristocea, singura dilema a lui Hagi fiind folosirea lui Goian, care a suferit o entorsa la glezna si este incert pentru meciul de maine.

Partida de maine seara dintre Steaua si BATE Borisov va fi condusa de o brigada olandeza, avandu-l la centru pe Pieter Vink, informeaza site-ul oficial al UEFA. Vink va fi ajutat de asistentii Adriaan Inia si Hans Ten Hoove.

Gigi Becali a declarat ca Mirel Radoi va juca titular la Steaua, indiferent de situatie. “Cat timp sunt eu la Steaua, Mirel va fi titular. Daca vine Maradona sau Ronaldinho, Steaua tot cu Mirel va incepe”, a spus Becali, contrazicand zvonurile care spuneau ca Radoi ar putea fi rezerva cu BATE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *