Sicriul cu trupul neinsufletit al mamei Monicai Gabor a fost depus la capela Catedralei Catolice din Bacau

Sicriul cu trupul neinsufletit al Veronicai Bulai, mama Monicai Gabor, a fost depus la capela Catedralei Catolice din centrul municipiului Bacau, inmormantarea urmand sa aiba loc luni, conform Mediafax.
Sicriul cu trupul neinsufletit al Veronicai Bulai a fost preluat de membri ai familiei, vineri, de la Serviciul de Medicina Legala Gorj, iar in cursul noptii a ajuns la Bacau, cu o masina mortuara.
Sicriul a fost depus la capela Catedralei Catolice din centrul orasului, unde a avut loc o ceremonie religioasa, la priveghi fiind prezente doua din cele trei fiice ale femeii, Ramona si Alina.
Monica Gabor a ajuns si ea in tara, pe Aeroportul “Henri Coanda”, in cursul noptii de vineri spre sambata, ulterior plecand spre municipiul Bacau.?
Inmormantarea Veronicai Bulai va avea loc luni, la un cimitir din Bacau. ??
Veronica Bulai, in varsta de 54 de ani, mama Monicai Gabor, a murit, joi, la scurt timp dupa ce vizitase Pestera Polovragi si plecase cu un grup de turisti din Bacau sa viziteze Cheile Oltetului, situate in imediata vecinatate a pesterii, unde dorea sa faca si cateva fotografii.
La un moment dat, femeia a fost lovita de o bucata de piatra in greutate de aproximativ sapte kilograme, care s-a desprins de pe versant, in cadere aceasta antrenand pietre de dimensiuni mai mici, care au lovit si o alta persoana, fara a-i provoca insa rani grave. Mama Monicai Gabor a fost insa lovita in cap, ea prabusindu-se imediat, potrivit martorilor.
Doua echipaje medicale, unul SMURD si altul de la Ambulanta Gorj, au mers la locul incidentului, insa medicii nu i-au mai putut salva viata. Veronica Bulai a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis extrem de grav, orice manevra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *