Silvia Stanciu, ex – Etno, se relanseaza cu numele de scena Sylvie sub managementul lui Joey de Alvare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fosta componenta a trupei Etno, Silvia Stanciu, face un pas important in evolutia activitatii sale profesionale.

Abordand un alt gen muzical decat cel cu care ne obisnuisem deja, Silvia, cu numele de scena ? „Sylvie”, lanseaza un nou proiect solo, pop – dance, sub atenta supraveghere si indrumare a celui mai apreciat manager in domeniu, domnul Joey de Alvare.

De curand, cei doi au incheiat un contract de management, prin care dl. Joey de Alvare se va implica personal, atat in derularea proiectelor muzicale, cat si in ceea ce priveste impresarierea, imaginea si promovarea artistei.
Sunt onorat, ca am adaugat inca o voce feminina de calitate, in portofoliul agentiei noastre. Speram, ca aceasta colaborare de fie de bun-augur si sa ne ridicam la nivelul asteptarilor”, declara managerul Joey De Alvare.
In prezent, Sylvie lucreaza la piesele ce vor face parte din primul sau album solo, ce se preconizeaza a fi lansat pe piata in primavara anului urmator.
Pentru realizarea acestui material discografic, si-au adus un aport semnificativ compozitori precum: Laurentiu Duta, Marius Moga, Daniel Alexandrescu si altii.

Si, pentru ca nu putut sa renunte deocamdata la stilul muzical cu care s-a lansat, Sylvie a finalizat de curand, un nou album etno – dance, o surpriza incantatoare pentru iubitorii de gen.

spot_imgspot_img