Simona Halep a fost eliminata in sferturile turneului de la Miami

de Andrei Pal Publicat la: 30.03.2016 06:53 Ultima actualizare: 30.03.2016 08:43

Simona Halep (24 de ani), ocupanta locului cinci in clasamentul WTA, a pierdut, marti, scor 6-4, 3-6, 2-6, meciul jucat impotriva Timeei Bacsinszky (Elvetia, 20 WTA) si a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Miami (Florida).

Partida dintre cele doua combatante a durat doua ore si 29 de minute. In primul set, Simona a inceput bine, a reusit un break si a condus, scor 4-2, dar adversara elvetianca a reusit sa revina si a egalat. Imediat, Halep a reusit un nou break si a servit pentru castigarea setului pe care si l-a adjudecat, scor 6-4.
Din actul doi a inceput declinul pentru jucatoarea din Constanta. A inceput slab setul, iar Bacsinszky a facut rapid doua breakuri si s-a distantat la scorul de 4-1, iar Simona nu si-a mai regasit ritmul din primul set, iar jucatoarea elvetianca a castigat setul, scor 6-3.

In setul decisiv, Simona a continuat declinul, iar adversara a reusit, din nou, doua break-uri rapide. Bacsiszky a condus la un moment dat cu scorul de 4-0. Dupa ce elvetianca s-a distantat, Simona a dat primele semne de revenire si a redus din diferenta, iar tabela a indicat 5-2. In ultimul game Bacsiszky a servit excelent si a castigat fara ca Simona sa ia vreun punct, 6-2.
Dupa meci, Simona a incercat sa explice acest esec precizand ca inca din setul doi a inceput sa “simta caldura si umiditatea tot mai mare”.
“Bacsinszky a facut un joc bun, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *