SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-6, 4-6. Liderul mondial revine cu o infrangere in circuitul WTA

Simona Halep, locul I WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, in turul al doilea al Sydney International, turneu de categorie Premier. Halep a fost acceptata direct in aceasta faza a competitiei.
UPDATE: SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-6, 4-6.
SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-6, Simona pierde primul set dupa 40 de minute.
SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-5, australianca revine si castiga de la 0/40.
SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-4, meci disputat, fiecare juc[toare a reu;it cte un break.
SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY DIGISPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE SYDNEY. SIMONA HALEP si ASHLEIGH BARTY s-au mai intalnite de doua ori. Ambele meciuri au avut loc in 2018 si s-au incheiat cu victoria romancei. La Montreal, in semifinale, Simona Halep s-a impus cu 6-4, 6-1. Tot pe hard, la Cincinnati, liderul mondial a castigat de asemenea in fata lui Ashleigh Barty, 7-5, 6-4. SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY, meci contand pentru turul al doilea al turneului de la Sydney, se joaca, miercuri, de la ora 6:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY DIGISPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE SYDNEY. Ashleigh Barty o avertizeaza pe Simona Halep ca vrea sa castige in premiera in fata ei. “Simt ca sunt foarte bine pregatita. Am jucat multe meciuri, m-am simtit bine. Voi iesi pe teren si voi incerca sa o elimin pe cea mai buna jucatoare din lume. As vrea ca serviciul meu sa fie mai bun. E un start solid aici. Scopul meu e sa-mi imbunatatesc jocul in fiecare zi. Vreu sa devin o jucatoare completa”, a declarat australianca inainte de meciul SIMONA HALEP – ASHLEIGH BARTY.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY DIGISPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE SYDNEY. “Am ajuns in semifinale ultima data cand am jucat aici, asa ca am avut o serie buna. Incerc sa ma bucur la maximum de aceasta priveliste frumoasa si de oras. Acum va fi diferit, pentru ca multe lucruri s-au schimbat. Am avut o pauza lunga din cauza accidentarii si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *