SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT

SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT. Simona Halep joaca, joi, in semifinalele de la Roland Garros, impotriva lui Garbine Muguruza. Partida SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA incepe nu inainte de ora 16:00, fiind programata pe arena “Philippe Chatrier”, dupa terminarea duelului dintre Rafael Nadal si Diego Schwartzman. EUROSPORT transmite SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.
SIMONA HALEP – GARBINE MUGURUZA este LIVE STREAM ONLINE VIDEO AICI si AICI.
SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT. Cele doua jucatoare s-au duelat pana acum de cinci de ori, iar Garbine Muguruza conduce cu 4-1 la general. Singura victorie pentru Simona Halep a venit pe zgura, in 2015, in optimile de finala de la Stuttgart, scor 3-6, 6-1, 6-3. Cea mai recenta confruntare este finala de la Cincinnati, de pe hard, iberica s-a impus cu 6-1 6-0. Simona Halep – Garbine Muguruza se joaca, joi, nu inainte de ora 16:00, in semifinalele de la Roland Garros 2018.
SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT. Castigatoarea meciului SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA va juca in finala cu invingatoarea duelului Sloane Stephens- Madison Keys, care va urma tot pe arena “Philippe Chatrier”. SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA, prima semifinala de la Roland Garros 2018, este programata, joi, nu inainte de ora 16:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT.
SIMONA HALEP GARBINE MUGURUZA LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROSPORT. “Provocarea este mare, din punctul meu de vedere meciul este deschis. Va fi un meci cu totul diferit, ma voi astepta la puncte aspre, la multa forta. Are un stil foarte agresiv, loveste mingea din toate pozitiile, suntem in aceeasi situatie amandoua, iar cine o sa fie mai bun o sa castige”, a spus SIMONA HALEP inaintea meciului cu GARBINE MUGURUZA din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *