SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING DIGI SPORT

SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING DIGI SPORT. “Nu prea am ce sa schimb fata de meciul de la Miami. Am fost foarte aproape sa castig, insa probabil nu am stat concentrata pana la sfarsit.?Aici trebuie sa lucrez, sa fiu mai concentrata, sa lupt pana la final si sa nu cedez niciun punct. Cred ca asta e cheia contra ei”, a zis Halep.
Programul partidelor de duminica
Simona Halep – Johanna Konta (11:00, Digi Sport 1)
Irina Begu – Heather Watson (dupa ora 13:00, Digi Sport 1)
Sorana Cirstea / Monica Niculescu – Laura Robson / Jocelyn Rae (dupa ora 15:00, Digi Sport 1)
?SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING DIGI SPORT.
Konta, 25 de ani, a castigat in acest sezon turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami si pe cel de categorie Premier de la Sydney (orasul in care s-a nascut), a ajuns in sferturi la Australian Open si in semifinale la Shenzhen. In total, ea are trei trofee ca jucatoare profesionista de simplu, dintre care doua obtinute in primele trei luni ale acestui an, in care a castigat 19 meciuri si a pierdut doar trei.Partidele din Fed Cup se desfasoara la Tenis Club IDU, Mamaia, Constanta. Invingatoarea intalnirii va evolua anul viitor in Grupa Mondiala II, iar invinsa in Grupa I a Zonei Euro-africane.
Simona Halep?a declarat, sambata, ca publicul a avut un comportament frumos si a facut “galagie in sensul bun”, la meciul dintre echipele Romaniei si Marii Britanii, de la Mamaia, din barajul pentru?Grupa Mondiala II?a?Fed Cup.

Scandalul Nasty
Fostul campion de tenis Ilie Nastase, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a fost eliminat de la intalnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, dupa mai multe incidente si “un comportament nesportiv”, a anuntat sambata federatia internationala (ITF).
?SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING DIGI SPORT
Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanta, arbitrul si doua jucatoare britanice, provocand o intrerupere a meciului de sambata dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta, a doua zi dupa aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams in conferinta de presa.
“Capitanul Romaniei Ilie Nastase a fost indepartat din arena in timpul celei de-a doua partide din cadrul intalnirii din Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie de la Constanta. Domnului Nastase i s-a cerut sa paraseasca terenul de catre arbitrul ITF Andreas Egli pentru comportament nesportiv, dupa ce a primit 2 avertismente oficiale”, se scrie intr-un comunicat de pe site-ul oficial al Federatiei Internationale de Tenis.
?SIMONA HALEP – JOHANNA KONTA LIVE VIDEO ONLINE FED CUP. LIVE STREAMING …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *