SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va juca in meciul de deschidere de la Turneul Campioanelor 2016, impotriva americancei Madison Keys, locul 7 WTA si favorita numarul 6. SIMONA HALEP si MADISON KEYS vor intra pe teren duminica, de la ora 12:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT.
SIMONA HALEP – MADISON KEYS este LIVE VIDEO AICI si AICI.
SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. Simona Halep si Madison Keys s-au mai intalnit de cinci ori. SIMONA HALEP s-a impus in patru randuri, iar MADISON KEYS doar o data. Dupa ce in 2014 MADISON KEYS a castigat primul meci cu SIMONA HALEP, romanca a iesit invingatoare in toate intalnirile de atunci, una tot in 2014 si trei in 2016. In acest an, Halep a invins-o pe Keys in optimi de finala la Wimbledon (6-7, 6-4, 6-3), in finala la Montreal (7-6, 6-3) si in sferturi de finala la Wuhan (6-4, 6-2).

SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. Tot duminica, in Grua Rosie, se mai joaca, nu inainte de ora 14:30, meciul dintre liderul mondial Angelique Kerber si Dominika Cibulkova.
SIMONA HALEP MADISON KEYS LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT TURNEUL CAMPIOANELOR 2016. “Sunt increzatoare in jocul meu, simt bine terenul, dar nu pot spune ca sunt sigura ca voi castiga titlul, pentru ca fiecare meci va fi dificil. Fiecare meci va fi ca o finala. Mereu mi-a placut sa joc aici, am amintiri grozave din 2014 si sper sa imi fac acum altele la fel de frumoase”, a spus SIMONA HALEP despre meciul cu MADISON KEYS, programat, duminica, la ora 12:00, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT.

SIMONA HALEP MADISON KEYS …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *