SIMONA HALEP MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT la Stuttgart

SIMONA HALEP MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT. SIMONA HALEP si MAGDALENA RYBARIKOVA s-au mai intalnit de cinci ori. Prima oara, s-au duelat la Hobart, in 2011. A castigat MAGDALENA RYBARIKOVA cu 5-7, 7-6, 6-4. In 2013, la Moscova, SIMONA HALEP a trecut mai departe dupa ce adversara s-a retras la scorul de 6-2. la New Haven, in 2014, MAGDALENA RYBARIKOVA a obtinut a doua victorie: 6-2, 4-6, 6-3. In 2017, la Canadian Masters, SIMONA HALEP a egalat la duelurile directe dupa o victorie scurta: 6-3, 6-4. Tot in 2017, la Beijing, Simona Halep a trecut din nou de Magdalena Rybarikova, care a abandonat la scorul de 6-1, 2-1. DIGISPORT transmite, miercuri, nu inainte de ora 21:00, SIMONA HALEP MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE.
SIMONA HALEP – MAGDALENA RYBARIKOVA este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI.
SIMONA HALEP MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT. “Sunt concentrata, pregatita foarte bine. M-am antrenat ultimele doua-trei saptamani pe zgura ceea ce e mult. Am avut timp sa ma acomodez. Clujul m-a ajutat mult sa am doua meciuri in picioare. Eu cred ca sunt bine”, a spus SIMONA HALEP inainte de meciul cu MAGDALENA RYBARIKOVA, care va fi LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGISPORT.
SIMONA HALEP MAGDALENA RYBARIKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGISPORT. Simona Halep a participat de patru ori la turneul de la Stuttgart. Ea a atins semifinalele in doua randuri (2015, 2017). Dupa ce a ajuns in penultimul act in sezonul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *