Simona Halep se dezice de Ilie Nastase. Romanca i-a cerut scuze Johannei Konta

Simona Halep a declarat, marti, ca a calatorit impreuna cu Johanna Konta de la Bucuresti la Stuttgart si au rezolvat diferendul de la intalnirea de Cupa Federatiei de la Mamaia, dintre Romania si Marea Britanie. Romanca a vorbit critic despre conflictul declansat de Ilie Nastase pe teren, la meciul Sorana Cirstea-Johanna Konta, precizand ca nu i-a placut modul in care s-a adresat capitanul-nejucator al Romaniei arbitrilor si adversarelor.
Citeste si Ilie Nastase continua razboiul cu Serena Williams: Era rasism daca spuneam ca e un negru urat
“Ce a facut el este gresit, in opinia mea …. Felul in care a vorbit nu mi-a placut si nu pot accepta acest lucru””, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.Nastase, primul lider al clasamentului ATP, a facut o afirmatie caracterizata drept “rasista” si “sexista” de Serena Williams despre ea si copilul sau nenascut.
Citeste si Serena Williams: Ma dezamageste sa aflu ca traim intr-o societate in care oameni ca Ilie Nastase pot face astfel de comentarii rasisteIntr-o conferinta de presa desfasurata inaintea meciului dintre Romania si Marea Britanie, din Fed Cup, Nastase a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *