SIMONA HALEP va primi tiltul de cetatean de onoare al Constantei

de Cosmin Vaideanu Publicat la: 10.06.2014 17:33 Ultima actualizare: 10.06.2014 17:34

Primarul Constantei, Radu Mazare, a afirmar, marti, ca jucatoarea de tenis Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al orasului in urmatoarea sedinta de Consiliul Local, care va avea loc in aceasta luna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“In prima sedinta de Consiliu Local o facem cetatean de onoare pentru ca merita. Nu stiu cam cand e data, probabil saptamana viitoare”, a declarat Radu Mazare jurnalistilor, inainte de a intra in sediul Politiei Judetene Constanta, unde merge saptamanal, in conditiile in care se afla sub control judiciar.
In luna martie, Radu Mazare ezita sa-i acorde acest titlu Simonei Halep, spunand ca sportiva mai are lucruri de demonstrat.

“Nu stiu, o sa ne gandim, dar eu va spun ce a spus cel mai mare tenismen “sigur e foarte buna, e viitorul Romaniei, dar mai are, mai are mult “. Sa vedem. O s-o omagiem, cine stie, putem sa-i dam numele unei strazi, titlul de cetatean de onoare. Eu va spun si am constatat gandirea mea regasita in spusele lui Ion Tiriac si nu cred ca suntem vreunul dintre noi in masura sa comentam activitatea lui in tenisul mondial”, spunea Mazare, raspunzand unei intrebari.
Tot in luna martie, Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al judetului Constanta, distinctia fiind ridicata de catre tatal acesteia, intrucat sportiva se afla in SUA unde participa la un turneu.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, declara atunci ca distinctia respectiva nu ofera avantaje materiale, ci este doar o recunoastere publica.
“La Consiliul Judetean Constanta titlul de cetatean de onoare nu reprezinta niciun fel de avantaj, nici material, nici pecuniar, nici financiar, ci pur si simplu este o recunoastere publica a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *