Simona Halep – Venus Williams in turul al treilea la Australian Open. Cand si de la ce ora se joaca. UNDE vezi meciul IN DIRECT LA TV

Simona Halep – Venus Williams, meci din turul al treilea de la Australian Open, se va juca, sambata dimineata, ora 10:00 in Romania (primul in deschiderea sesiunii de seara, ora 19:00 in Australia), si va fi transmis in direct de Eurosport.
Decizie SOC a televiziunii australiene in timpul meciului Simona Halep – Sofia Kenin. “Sunteti jalnici!”
Simona Halep a declarat, joi, dupa victoria obtinuta in meciul de doua ore si jumatate cu Sofia Kenin, ca problemele musculare acuzate in timpul partidei pare a fi minore si ca are impresia ca poate evolua trei ore in fiecare zi, chiar daca nu este pregatita suta la suta pentru Australian Open.
CTP, reactie uluitoare dupa meciul Simonei Halep. Ce a putut sa spuna despre numarul 1 WTA
“Am simtit dureri in picior, un pic, este muschiul. Am simtit in setul al doilea, dar asta este din cauza ca sunt obosita. Nu cred ca e nimic periculos, dar voi vedea maine dimineata. Dupa meciul din primul tur, cu Kaia Kanepi nu am putut sa dorm toata noaptea. Am avut dureri la picioare si a fost greu. Dar am avut o zi intre meciuri si asta a fost extraordinar. Azi, m-am simtit mai bine si am fost gata sa joc un alt meci. Orice meci greu reprezinta un lucru pozitiv. Simt ca pot juca trei ore in fiecare zi, chiar daca nu sunt suta la suta pregatita pentru acest turneu. Zi de zi devin mai buna”, a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al WTA.
Presa internationala, primele reactii dupa victoria obtinuta de Simona Halep la Australian Open 2019
Simona Halep se asteapta la un meci mai putin solicitant din punct …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *