Simona Halep vs Roberta Vinci. Halep: “Ca stil de joc cred ca maine cu Vinci va fi mai usor decat azi cu Niculescu”

de Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 12.07.2014 21:07 Ultima actualizare: 12.07.2014 21:08

Simona Halep vs Roberta Vinci. Jucatoarea Simona Halep, favorita numarul 1 si locul 3 WTA, a declarat, sambata, dupa ce a trecut in semifinalele BRD Bucharest Open de Monica Niculescu, ca finala de duminica, in care o va intalni pe italianca Roberta Vinci, va fi mai usoara din punct de vedere al stilului de joc.

Simona Halep vs Roberta Vinci.?”In finala va fi dificil pentru ca si Vinci joaca tot slice pe rever. Cred insa ca maine va fi mai usor decat azi ca stil de joc. Stiu cum joaca Vinci si stiu la ce sa ma astept. Ultima oara pe zgura, la Roma, am avut un meci strans cu ea. Trebuie sa fiu agresiva, sa termin fiecare punct repede si sper sa fiu si fizic bine. Nu pot sa spun ca sunt favorita, am doar avantajul ca publicul, familia si prietenii sunt alaturi de mine. Va fi o finala de care ma voi bucura”, a declarat Halep.
Halep a trecut, sambata, in semifinale, de Monica Niculescu, in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-1. Simona Halep a afirmat dupa meci ca este putin obosita, insa a subliniat ca nu are nicio problema in a juca in finala.

“Ma asteptam la un meci dificil, Monica a jucat bine, s-a aparat bine, iar slice-ul ei m-a pus de multe ori in incurcatura, pentru ca mingea nu prea mai sarea. La 3-1 in setul doi, am simtit un pic oboseala, iar ea nu a mai gresit si a castigat meritat setul. Ma bucur insa ca in decisiv mi-am regasit linistea, am schimbat un pic tactita si am reusit sa castig. Oricine castiga azi, o romanca era in finala si asta e bine pentru turneu. Cred ca a fost foarte greu pentru public azi, pentru ca amandoua suntem romance. Cu siguranta fanii mei au tinut cu mine, iar fanii ei au tinut cu ea. Publicul a fost pentru amandoua, a aplaudat si pentru mine si pentru Monica”, a precizat locul 3 WTA.
Simona Halep a afirmat ca numarul ei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *