Simona Halep, cetatean de onoare la Busteni, a primit un teren in statiune

de Daciana Ilie Publicat la: 24.02.2014 18:19 Ultima actualizare: 24.02.2014 18:20

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei in acest moment a intrat intr-un club select alaturi de Ilie Nastase, Alina Dumitru, Adrian Mutu, Nadia Comaneci, Lucian Bute sau Leonard Doroftei

Simona Halep a semnat, luni, in statiunea Busteni, un contract prin care primeste in folosinta de la autoritatile locale un teren de 500 de metri patrati, dupa ce in luna decembrie i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al orasului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Simona Halep a primit terenul de 500 de metri patrati in baza “Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetatean de onoare al orasului Busteni”, anunta Primaria Busteni intr-un comunicat de presa.

Halep a fost primita de primarul orasului, Emanoil Savin, cu paine si sare, cu flori si a primit de la edil doua torturi – unul in forma de racheta de tenis, iar celalalt avand forma trofeului castigat in turneul de la Doha.
Terenul atribuit de administratia locala ii este acordat Simonei Halep dupa ce in luna decembrie i-a fost conferit cu titlul de cetatean de onoare al orasului Busteni.
Terenul primit de Halep se invecineaza cu terenuri primite de alti doi cetateni de onoare ai orasului, Alina Dumitru si Ionut Iftimoae, ambii prezenti, luni, la semnarea contractului de catre tenismena.
“Am vazut astazi si terenul, mi-am vazut si vecinii si cu siguranta imi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *