Simona Halep, despre afirmatiile controversate ale lui Ilie Nastase: Felul in care a vorbit nu mi-a placut si nu pot accepta acest lucru

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, marti, ca Ilie Nastase a gresit, insa ea nu a precizat la care dintre declaratiile capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei s-a referit, informeaza Agerpres.
?
“Ce a facut el este gresit, in opinia mea …. Felul in care a vorbit nu mi-a placut si nu pot accepta acest lucru””, a declarat Halep pentru WTA Insider.
Intr-o conferinta de presa desfasurata inaintea meciului dintre Romania si Marea Britanie, din Fed Cup, Nastase a fost intrebat ce parere are despre faptul ca Serena Williams este insarcinata. “Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolata cu lapte?!””, a putut fi auzit Nastase spunand de catre jurnalisti.

In alt doilea incident, in setul secund al meciului de sambata dintre Sorana Cirstea si Johanna Konta, la scorul de 2-1 pentru romanca, Ilie Nastase, capitanul nejucator al Romaniei, a avut o discutie cu arbitrul de scaun, a intervenit apoi si arbitrul oficial, iar Nastase a fost trimis in tribuna, pentru ca apoi sa fie evacuat din incinta terenului. Locul sau pe banca a fost luat de jucatoarea Monica Niculescu. Cirstea a reusit apoi un break si s-a desprins la 3-1, dar meciul a fost intrerupt din nou de arbitrul elvetian. Konta a izbucnit in lacrimi si a fost nevoie ca Simona Halep sa faca un apel la spectatori pentru a pastra decenta in timpul meciului. Crainicul a facut un nou apel spectatorilor, avertizandu-i ca echipa Romaniei poate fi descalificata. Cirstea si Konta au reluat jocul dupa trei minute de incalzire, dar romanca nu si-a mai regasit ritmul, Konta reusind punct dupa punct, incheind setul cu 6-3.
Citeste si:?Ilie Nastase si Romania care ar trebui sa dispara |EDITORIAL?Scandalul declansat de Ilie Nastase la confruntarea de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie nu este doar o iesire nervoasa a unei personalitati capricioase, si nu este, in ultima instanta, nici macar despre rasism. Comportamentul continuu agresiv al fostului mare campion de tenis vine, de fapt, dintr-o Romanie pe care am dori-o disparuta, sau cel putin consistent diminuata, aceea a unor personalitati publice agresive si vulgare, a liderilor impostori, a unor oameni priviti ca modele, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *