Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: Am avut emotii foarte mari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, eliminata miercuri din sferturile turneului de grand slam Australian Open, a declarat ca a avut emotii foarte mari in partida cu Dominika Cubulkova, pierduta cu 6-3,6-0. Romanca este optimista in privinta viitoarelor turnee de mare slem la care ar putea juca, potrivit Mediafax.
“Pur si simplu nu am putut juca astazi.?Am avut emotii, foarte mari emotii si nu mi le-am putut controla.?Inainte de meci am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea, nu m-am putut misca si nu am putut juca. Insa Dominika a jucat foarte bine, loveste puternic si se misca foarte mult. Pot spune ca s-a simtit si lipsa de experienta. Parca nu am pregatit meciul foarte bine, am fost lipsita de concentrare, nu m-am putut relaxa si nu m-am putut bucura de joc.?Dar, trebuie sa fiu optimista si sa iau acest rezultat ca pe ceva bun. Ma gandesc ca voi mai avea sanse sa joc in sferturi la Grand Slam-uri. Dar trebuie sa muncesc mult. Vreau sa fiu mai bine pregatita pentru meciurile mari. Trebuie sa muncesc mai mult, mult mai mult”, a declarat Halep.
Simona Halep a mentionat ca dupa meciul de miercuri a invatat ca trebuie sa fie mai relaxata: “Trebuie sa fiu mai relaxata inainte de meci, pentru ca e doar un meci. Nu vreau sa ma mai gandesc ca joc in sferturi la un Grand Slam. Sa nu mai pun presiune pe mine si sa ma bucur de joc. Anul trecut am castigat cateva turnee si m-am bucurat de fiecare meci. Astazi nu m-am putut bucura si este pacat”.
Halep a precizat ca urmeaza sa se intalneasca, la turneul de la Paris de saptamana viitore, cu antrenorul Wim Fissette, care a pregatit-o si pe Kim Clijsters: “Managerul meu a vorbit cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *