Simona Halep, felicitata de unul dintre cei mai apreciati antrenori de tenis din lume

de Adrian Petculescu – Mediafax Publicat la: 23.03.2015 12:18 Ultima actualizare: 23.03.2015 12:19

Jucatoarea Simona Halep a fost felicitata de unul dintre cei mai apreciati antrenori de tenis din lume, americanul Nick Bollettieri, pentru victoria obtinuta, duminica, in finala turneului de la Indian Wells.

“Felicitari Simonei Halep pentru victoria de la BNP Paribas Open. Spiritul competitiv si conditia fizica au facut diferenta. Turneu mare pentru Jelena Jankovici”, a scris Bollettieri, pe contul sau de Twitter.
Nick Bollettieri, 83 de ani, este fondatorul academiei de tenis care ii poarta numele. Printre marii jucatori care s-au format la scoala lui din Florida se numara Monica Seles, Jim Courier, Andre Agassi, Mary Pierce, Maria Sarapova si chiar adversara Simonei Halep din finala de la Indian Wells, Jelena Jankovici. De asemenea, surorile Serena si Venus Williams s-au pregatit la academia Bollettieri.

Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica, al 11-lea titlu din cariera, dar cel mai important, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.
Finala a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *