SIMONA HALEP, in picaj dupa Australian Open. Cate locuri coboara in clasament

Simona Halep ramane cu 5.073 de puncte dupa Australian Open 2017, cu doar 223 de puncte mai mult decat jucatoarea ceha Karolina Pliskova si 208 puncte peste slovaca Dominika Cibulkova.
In prezent, Simona Halep se afla pe locul 4 in clasamentul WTA si mai mult ca sigur nu-si va putea pastra aceasta pozitie, ca urmare a numarului mare de puncte care se acorda in turneul de la Melbourne. Este suficient ca Pliskova si Cibulkova sa ajunga in optimi pentru a o devansa pe jucatoarea noastra. Pliskova joaca in primul tur cu Sara Sorribes Tormo, jucatoare mai putin cunoscuta in circuit, in turul secund o intalneste pe invingatoarea dintre Monica Niculescu si Anna Blikova, in timp ce pentru calificarea in optimi, cea mai puternica oponenta ar fi Iulia Putinteva (cap de serie nr. 31).
Cibulkova joaca in primul tur cu Denisa Alertova, Karin Knapp ii este potentiala adversara in turul secund, iar cea mai puternica adversara din turul trei ii este rusoaica Ekaterina Makarova (cap de serie nr). In concluzie, atat Cibulkova cat si Pliskova au mari sanse sa treaca cel putin de faza optimimilor si, implicit, sa o depaseasca pe Halep.
Mai mult decat atat, Simona Halep ar putea ajunge chiar pe locul 7 WTA dupa Australian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *