Simona Halep, interviu inainte de debutul la Indian Wells: Eram suparata cand am venit aici. Nu simteam mingea

“Cand am venit la Indian Wells eram putin suparata. Nu simteam bine mingea, dar Darren Cahill mi-a zis “Ai lipsit 3 saptamani si e normal ce se intampla”.
Nu simt presiune, mai ales de cand am devenit lider mondial, imi place sa fiu pe cea mai inalta treapta in ierarhia mondiala si desigur asteptarile sunt mai mari acum, eu astept mai mult de la mine, dar in acelasi timp incerc sa inteleg ce se intampla cu mine.
Citeste si INDIAN WELLS 2018. Surpriza uriasa, Maria Sarapova a fost scoasa din turneu inca din primul tur
Vreau sa-mi imbunatatesc jocul in continuare, acum ca am atins locul intai nu ma mai gandesc la clasament, ma antrenez pentru a castiga un turneu de Mare Slem si pentru alte titluri.
Faptul ca locul 1 este disputat intre mai multe fete inseamna ca in top 10 sunt foarte multe jucatoare bune, care au un nivel similiar. Fiecare turneu este deschis si este mult mai interesant asa. Ne distram mai mult asa. Nu spun ca era plictisitor cand Serena castiga tot si era pe locul 1 pentru ca e o mare campioana. Dar acum este diferit si e mai interesantMereu caut perfectiunea, dar in acelasi timp stiu ca nu exista. Este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *