Simona Halep, laudata de presa italiana: “nici ploaia, nici oboseala, nici caldura si nici Azarenka nu au oprit-o”

de Leila Bolat Publicat la: 10.09.2015 17:42 Ultima actualizare: 10.09.2015 17:43

Presa italiana lauda, joi, prestatia Simonei Halep in sferturile de finala ale US Open, SuperNews notand ca “nici ploaia, nici oboseala, nici caldura si nici Azarenka nu au oprit-o” pe sportiva romana care o va intalni in semifinale pe Flavia Pennetta.

“Ar trebui sa vorbesc despre Simona Halep, care inca o data a ajuns in semifinalele unui Grand Slam dupa ce a facut un meci mare cu o jucatoare extraordinara, cum este Vika Azarenka. Ar trebui sa descriu reusita romancei de pe locul 2 WTA, care poate de fiecare data sa dea cursul unui meci, uneori si cu probleme fizice. A fost capabila sa gaseasca lovitura castigatoare dupa doua ore de joc si dupa o intrerupere cauzata de ploaie. Ar trebui sa vorbesc despre al treilea set perfect cu care Simona a doborat rezistenta sportivei din Belarus. Dar cum sa fac toate acestea cand Flavia Pennetta a ajuns din nou in semifinalele US Open? (…) Acum in semifinale urmeaza Simona Halep, pe care in 2013 Pennetta a invins-o in doua seturi. Se se repete povestea? (…) Nici ploaia, nici oboseala, nici caldura si nici Azarenka nu au oprit-o pe Simona Halep in sferturi”, scrie autorul articolului postat pe site-ul SuperNews.
Intelligonews.it noteaza ca italienii si-ar dori un miracol la meciul dintre Flavia Pennetta si Simona Halep. “Pennetta si Vinci in semifinale. Pentru Pennetta urmeaza Simona Halep, cap de serie numarul 2. Ar fi nevoie de inca un miracol (desi Pennetta conduce cu 3-1 in intalnirile directe)”, mentioneaza sursa citata.

“Palpitant, pasionant. Acestea sunt primele adjective care ne vin in minte pentru a descrie meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, care a durat aproape trei ore si s-a incheiat cu romanca ridicand bratele catre cer”, scrie si oktennis.it.
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *