Simona Halep, meci de 100.000 de dolari la US Open. Va juca in optimi cu Sabine Lisicki

Simoa Halep

Simona Halep, a doua jucatoare a lumii, a jucat in aceasta noapte in turul 3 la US Open impotriva americancei Shelby Rogers, locul 154 WTA. Simona Halep a trecut fara emotii in optimi la US Open in fata tenismenei din SUA, desi aceasta a declarat ca va juca “ca nebuna” in fata nr.2 mondial. Scor final 6-2, 6-3, dupa 67 de minute.

Simona Halep, victorie usoara in turul III la US Open in fata americancei?Shelby Rogers. Halep s-a calificat in a doua saptamana a competitiei dupa doar 67 minute de joc, cu 6-2, 6-3.
Simona Halep va juca in optimi cu nemtoaica Sabine Lisicki. Lisicki a trecut in trei seturi de cehoaica Barbora Strycova: 6-4, 4-6, 7-5.
Cea mai buna performanta din cariera Simonei Halep la US Open era tot calificarea in optimile de finala, in 2013.
Victoria din aceasta noapte in fata lui Rogers i-a adus Simonei inca 100.000 dolari la suma stransa in ultima saptamana.
Simona Halep, veste senzationala inainte de meciul de la US OPEN
Simona Halep tocmai a primit o veste excelenta: este a doua jucatoare calificata pentru editia din acest an, dupa liderul mondial, sportiva americana Serena Williams la Turneul Campioanelor. La competitia din Singapore vor participa cele mai bune opt jucatoare ale lumii.
Au vazut-o pe Simona Halep si au fugit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *