Simona Halep, prima declaratie dupa eliminarea de la US Open: Pennetta a fost mai buna si trebuie sa accept asta

Publicat la: 11.09.2015 23:44 Ultima actualizare: 11.09.2015 23:45

Jucatoarea de tennis Simona Halep a declarat ca emotiile au coplesit-o in semifinala de la US Open si a recunoscut ca Flavia Pennetta a evoluat mai bine, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York.

“N-a fost un meci asa cum mi-am dorit, ea a jucat mult mai bine, a avut mai multa energie decat mine, am tras, am incercat sa-mi revin pe teren, dar nu s-a putut, astazi a fost mai buna si trebuie sa accept asta si sa merg in continuare cu fruntea sus si cu incredere”, a declarat Halep.
Intrebata daca lipsa antrenorului Darren Cahill din loja echipei a avut vreo influenta, ea a raspuns: “Antrenorul Darren a fost in tribuna, nu a avut nicio legatura, eu n-am putut sa-mi fac treaba pe care trebuia sa o fac, ea a avut un joc solid si… cam asta a fost.”

Darren Cahill, antrenorul actual al Simonei Halep a lipsit din loja echipei pe toata durata meciului. Cahill este antrenor angajat prin Adidas Player Development Program si potrivit regulilor firmei, in cazul in care se intalnesc doua jucatoare sponzorizate de adidas, el nu are voie sa se implice in consilierea niciuneia pentru meci.
Halep a afirmat ca Pennetta a meritat sa castige: “A meritat sa castige, a avut mai multa energie, emotional a stat mai bine, accept asta si astept urmatoarele turnee. Sunt fericita ca am ajuns in semifinalele US Open pentru prima data, este cel mai bun rezultat anul acesta, vreau doar sa ma odihnesc cateva zile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *