Simptomele care demonstreaza ca poti avea experiente paranormale

Poate ca nu ti s-a intamplat niciodata sa experimentezi senzatia de a fi in afara corpului tau, dar cu siguranta ai auzit de persoane care au trecut prin asa ceva. Daca ai avut pana acum tendinta de a nu le da crezare sau, dimpotriva, de a-i considera protagonisti ai unui eveniment paranormal sau spiritual, afla ca stiinta nu este de acord cu tine!
Dimpotriva, cercetatorii considera ca aceste experiente de neinteles, aparent supranaturale, pleaca de fapt de la probleme de sanatate! Afla despre ce este vorba din randurile de mai jos!
De ce boala suferi, daca ai experiente in afara trupului
Spune sincer: ce reactie ai fi avut daca o persoana apropiata, una in care ai incredere, ti-ar fi marturisit ca a comunicat cu Lumea de Dincolo, ca a avut o experienta in afara corpului sau ca s-a dedublat? Cu siguranta, atitudinea ta ar fi depins, in mare, de propriul caracter sau de relatia pe care o intretineai cu omul care te-a socat: poate ca l-ai fi crezut, considerandu-l protagonist al unei experiente supranaturale sau, dimpotriva, ai fi inceput sa te indoiesti de facultatile sale mintale!

Cuvinte cheie: Simptome experiente paranormale

Urmareste Sfatulparintilor.ro Facebook si primesti zilnic informatie si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *