Situatie absurda in ancheta mortii manechinului lui Botezatu. Medicul legist, acuzat ca ar fi distrus probe importante

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

La aproape 3 luni de la momentul in care modelul Constantin „Coco” Toma a fost gasit mort in propria locuinta, cadavrul acestuia se afla inca la morga iar autoritatile isi dau cu stangul in dreptul, scrie stirilekanald.ro.
Familia si avocatii familiei baiatului nu au obtinut raportul necropsiei, desi acesta este finalizat. Nici raportul toxicologic nu a venit de la INML Bucuresti. Motivul invocat de directorul SML Prahova este unul incredibil: Vasile Draghici a declarat pentru ziarulincomod.ro ca raportul nu poate fi eliberat pentru ca… politia nu a achitat taxa aferenta. De cealalta parte, Politia Prahova invoca faptul ca nu a platit factura. Practic, un cerc vicios.
Citeste si?Constantin Toma, modelul lui Catalin Botezatu, se afla tot la morga la doua luni de la moartea violenta
„In urma aparitiei spatiului public a informatiei potrivit careia IJP Prahova nu a platit factua reprezentand contravaloarea necropsiei intr-un dosar penal, facem precizarea ca IJP Prahova nu a primit aceasta factura conform procedurii”.
Un lucru si mai grav este ca medicul legist ar fi ars hainele baiatului, distrugand practic unele probe. Familia a facut o plangere penala pe numele medicului, procurorii …

spot_imgspot_img