Skoda Fabia Scout in premiera la Frankfurt

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Skoda Auto va expune in premiera mondiala noua Fabia Combi la Salonul Auto International de la Frankfurt 2007. Dupa un hatchback in 5 usi prezentat la Salonul de la Geneva in aceasta primavara, portofoliul Fabiei se extinde acum cu o versiune versatila.

Bazata pe aceleasi elemente de design ca si noua generatie existenta de modele Fabia, noua Fabia Combi isi propune sa devina o masina de familie cu stil. In comparatie cu predecesoarea sa, dimensiunile exterioare au crescut pentru a oferi mai mult spatiu in interior, mai ales in compartimentul din spate.

Spatiul din portbagaj este, de asemenea, mult mai mare (volum de baza 480l; 1,460 l cu scaunele din spate rabatate). Cu acesti parametrii, noua Fabia Combi este pregatita sa concureze chiar si cu automobile din clasa superioara. Exista in total sase versiuni de motorizare, trei versiuni pe benzina si trei pe motorina, de la 51 kW la 77 kW (70 cp ? 105 cp).

Prezentarea Skoda va include de asemenea un model ? concept, Fabia Scout, bazat pe noua Fabia Combi cu elemente de design ?Scout? ale Octaviei Scout si Roomster Scout, modele deja existente in productia de serie.

Pentru prima data in istoria sa, Skoda Auto a produs peste o jumatate de million de autoturisme anul trecut. Fabricile din Republica Ceha si alte sase tari au produs un total de 556 347 de masini. Compania produce momentan automobilele in Republica Ceha, Ucraina, Kazakhstan, Rusia, Bosnia si Herzegovina, India si China.

spot_imgspot_img