Skoda Superb II, dezvaluita

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Skoda pregasteste deja lansare noii generatii a modelului de clasa superioara Skoda Superb. Pana la acel moment au aparut deja primele imagini cu masina pe linia de asamblare. Cele mai importante schimbari au survenit la capitolul design al caroseriei unde viitoarea masina ofera o imagine schimbat radical in comparatie cu modelul actual. In primul rand la partea frontala designerii Skoda au dorit sa imprumute elemente de design atat de la modelul Roomster cat si de la actuala Fabia.

Blocurile optice sunt individualizate prin amplasarea luminilor de semnalizare in partea de jos. Momentan nu se cunoaste insa grila radiatorului ar putea face parte comuna cu partea frontala a capotei. Cea mai mare schimbare se regaseste in schimb la partea posterioara unde designerii cehi au optat pentru o varianta de caroserie hatchback.

Este pentru prima data cand Skoda ofera un model de clasa mare cu hayon. Acesta alegere a fost luata de Skoda in urma vanzarilor modelului mai mic Octavia, care este oferit la randul sau in varianta cu hayon si Estate. Noile stopuri sunt separate si seamana cu cele ale precedentei generatii ale modelului bavarez BMW Seria 3.

Plansa de bord este si ea de factura noua si reprezinta o continuitate a celei precedente care a fost caracterizate de un simplism absolut. Calitativ noul Superb II urmeaza sa ofere un grad de calitate de frabricatie superior modelului precedent.

Noul model va incepe sa fie comercializat anul viitor.

spot_imgspot_img